Llar d'Infants El Llimoner
Accesos Intranets
El Llimoner
La Llimonada

classes de ioga per a nens

El Ioga és una forma divertida per ajudar als nens a desenvolupar importants habilitats en un entorn positiu, no competitiu.
A les nostres classes de ioga no hi ha competència en com es fa una postura o es realitza un joc; fer una postura “perfecta” aquesta no és la

Classes de Ioga per a nens
El Ioga és una forma divertida per ajudar als nens a desenvolupar importants habilitats en un entorn positiu, no competitiu.
A les nostres classes de ioga no hi ha competència en com es fa una postura o es realitza un joc; fer una postura “perfecta” aquesta no és la nostra meta del ioga, per contra, el nostre objectiu és alimentar la força interior i l'acte acceptació. Al mateix temps que es relaxen i diverteixen no solament desenvolupen la força, la coordinació, flexibilitat i equilibri, si no també consciència corporal, l'atenció, l'enfocament i l'autoconfiança.

A les nostres classes de Ioga per a nens, hi ha un equilibri entre l'espontaneïtat i estructura, de manera que els nens aprenen a escoltar-se mútuament alhora que s'expressen de forma creativa.

Considerem que els nens aprenen més quan es diverteixen per això a les classes de Ioga es barregen històries, cançons, jocs i postures.

També s'incentiva als nens al respecte i a estar atents a escoltar el seu cos, assegurant-los que cada postura sigui agradable i entrin i surtin d'elles se senten preparats.